• q6
  • q3
  • q7
  •  kaunggulan

    kaunggulan

    Bébas Sampel pangalaman Tés 10 Taun di Propil LED Ratusan suri tauladan jang pilihan Low harga, kualitas luhur. 5-7 poé gawé pangiriman
  • teknologi

    teknologi

    Baku panjang MAX 3M, tebih ngaropéa anu aya. Jelas / Frosted / susu Cover diffuser keur pilihan. Pérak anodized, bubuk bodas coated, anodized hideung aya. Desain OEM oge aya.
  • kualitas alus teuing

    kualitas alus teuing

    CE, RoHs disatujuan, 5 taun jaminan kualitas High 6063-T5 Aluminium alloy diimpor Polycarbonate bahan pikeun panutup diffuser
  • 5

Saha kami

Sunjie Téhnologi Co., Limited diadegkeun dina 2013, Kusabab ngadegna teh, pausahaan geus fokus kana sistem cahaya linier tinggi-tungtung kaasup panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung penjualan. Produk anu loba dipaké dina hotél tinggi-grade, luhur-tungtung komérsial real estate, cahaya kantor jeung sababaraha wewengkon sipil. Ngarasakeun reputasi tinggi di Éropa sarta Amérika Sarikat. brand éta téh angka nu gede ngarupakeun arsiték, désainer cahaya dipilih cahaya brand.After taun profésional pembangunan unremitting, kalawan Kamampuh manajemén efisien, R & D geus putus jeung produksi. 

Diajar deui

Feature produk

kami Project

aluminium profil 2
aluminium profil 3
IMG_0596
IMG_0598
IMG_0602
IMG_0603
WhatsApp Online Chat!