• q3
  • q6
  • q7
  •  kaluwihan

    kaluwihan

    Free Samples pengalaman Testing 10 Taun ing Profil LED Atusan model pilihan Low rega, kualitas dhuwur. 5-7 dina apa delivery
  • Teknologi

    Teknologi

    Standard dawa MAX 3M, tebih selaras kasedhiya. Clear / frosted / Bima Cover diffuser kanggo pilihan. Silver anodized, wêdakakêna putih ditutupi, anodized ireng dhuwur. desain OEM uga kasedhiya.
  • banget kualitas

    banget kualitas

    CE, RoHS disetujoni, 5 taun babar pisan Kualitas 6063-T5 Aluminium alloy diimpor Polikarbonat materi kanggo tutup diffuser
  • 5

Sing kita

Sunjie Technology Co., Ltd. didegaké ing 2013, Wiwit panyiapan, perusahaan wis fokus ing sistem cahya linear dhuwur-mburi kalebu riset, pembangunan, produksi lan dodolan. Produk sing digunakake digunakake ing hotels dhuwur-bahan, dhuwur-mburi komersial real estate, cahya kantor lan akeh saka wilayah sipil. Seneng reputasi dhuwur ing Eropah lan Amerika Serikat. Account iku nomer akeh arsitek, perancang cahya milih cahya brand.After taun profesional saka pembangunan unremitting, karo kapasitas Manajemen efisien, R & D kekuatan lan produksi. 

sinau More

kita Project

aluminium profil 2
aluminium profil 3
IMG_0596
IMG_0598
IMG_0602
IMG_0603
Tampilan Online Chat!